Поліграфісти запропонували «роздруковувати» індивідуальні рішення
Фото: Mimaki Engineering Co. Ltd

Поліграфісти запропонували «роздруковувати» індивідуальні рішення

Можливість створення персонального дизайну, використовуючи промислові рішення, стала трендом останніх років. Компанія Mimaki, яка відома в індустрії струменевих широкоформатних принтерів, запропонувала свої принтери для друку індивідуального дизайну постільної білизни, штор, предметів домашнього вжитку тощо. Продукти вона представить на міланській виставці промислових технологій друку «InPrint», яка пройде в листопаді цього року.

«Ми з нетерпінням чекаємо можливості обговорити досягнення (для струминного друку — прим. ред.) із відвідувачами InPrint і дізнатися більше про потреби, щоб допомогти з подальшим розвитком продукту», — зазначив Майк Хорстен, генеральний менеджер Mimaki з маркетингу в регіоні EMEA. «Ми вважаємо, що працюючи разом, можемо спільно зробити бізнес ще більш прибутковим, даючи інструменти, ідеї для розробки нових способів обслуговування існуючих клієнтів і залучення нових».

Нові принтери забезпечують кращу в своєму класі швидкість друку з гарною адгезію до акрилу і інших матеріалів, у тому числі скла, металу і смол. Для цих систем доступні чорнило, які можуть розтягуватися до 170% без утворення тріщин. Текстури можна додавати за допомогою прозорого лаку.

Читайте також: Розроблена модульна система для індивідуалістів

Mimaki також продемонструє багатофункціональний широкоформатний принтер UJF-7151plus, який може друкувати на різних підкладках, включаючи пластик, метал, дерево, шкіру і скло. Максимальний розмір підкладки (ДхШхТ): 71х50х15 см.
Для цього принтера передбачені сублімаційні чорнила LUS-350, яке розтягується.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2647