Голландський дизайнер представив дослідні зразки меблів для IKEA
Фото: www.pietheineek.nl

Голландський дизайнер представив дослідні зразки меблів для IKEA

Голландський дизайнер Піт Хейн Ек показав перші прототипи колекції меблів і декору для дому на основі традиційних індонезійських і в'єтнамських ремесел. Серія створена в рамках продовження співпраці між дизайнером і шведським меблевим гігантом — IKEA. Бажання співпрацювати виникало постійно і тільки в минулому році оформилося в незворотний процес. Все почалося з обговорення партнерства і підписання контракту.

Як зазначив Ек: «Проектування для IKEA насправді протилежне тому, що я зазвичай роблю. Я створюю декілька продуктів для кількох людей, в той час як IKEA робить її продукцію доступною для багатьох людей. Але ми обидва ефективно думаємо про кожний аспект кінцевого продукту і намагаємося по максимуму використовувати стійкі матеріали».

Лімітована серія буде випущена в березні 2017 року. А сьогодні представлені тільки кілька прототипів і вони ще не є частиною загальної серії і можуть не увійти до неї зовсім. Компанія і дизайнер вибрали механізм відкритості і збираються постійно демонструвати хід розробки. Кожен зможе спостерігати за успіхами і можливими розчаруваннями створення колекції.

Основою серії Jassa стануть міцні і надійні матеріали: ротанг, текстиль і сталь.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2586